PNTCD de vanzare?

Desi zilele acestea se vorbeste numai despre ce face actualul guvern, ce se intampla cu Oprea si daca va continua actuala guvernare sau nu. Eu va propun sa dezbatem un zvon, cum ca actualul Presedinte al PNTCD Marian Petre Milut impreuna cu conducerea ar fi de acord sa faca un compromis cu tabara Radu Sarbu, ori sa faca un Congres comun, iar alegerile sa fie facute pe baza de vot uninominal si cine castiga sa castige, iar cine pierde sa plece acasa, ori sa ii fie platita suma de circa 2.000.000. euro, bani care conform lui Milut ar fi fost investiti din 2007 in PNTCD.

Poate fi o sansa noua pentru PNTCD, mai les ca mai nou apare la televizor Victor Ciorbea, singurul de altfel membru al PNTCD, mai sunt si altii, insa fosti membri PNTCD, cum ar fi Aurelian Pavelescu sau Radu Vasile.

Va astept sa comentam acest zvon, asta in cazul in care isi mai aduce aminte cineva de PNTCD!

 1. popanul
  31/01/2009 la 7:36 pm

  Cred ca Victor Ciorbea este o solutie pentru PNTCD.

 2. Aurel Teodorescu
  31/01/2009 la 7:31 pm

  Astazi, in P.N.T.C.D. , problema nr.1 este cea a liderului. Nu echipa ci lierul conteaza. Aud pe unii si pe altii ca echipa face si drege,ca votul echipei conteaza etc. Pentu cei ageamii in politica spun:
  Deciziile capitale intr-un partid le ia liderul, altfel nimeni nu raspunde in caz de esec.
  Un presedinte de paie, iubit de toti tocmai pentru ca nu-i supara in prostia lor,nu va fi tras niciodata la raspundere.Asa este siin P.N.T.C.D.din ianuarie 1990.
  Nici un presedinte al P.N.T.C.D., din 1990 incoace, nu a fost exclus din partid pentru ca si-a adus contri
  butia la distrugerea partidului(~1% incredere).
  Miliarde de lei au fost cheltuite pentru a distruge P.N.T.C.D.-ul.Nimeni nu a fost pedepsit, ba mai mult , vad ca unii dintre vinovati sunt chiar laudati, cred ca de dusmanii partidului sau de cei care habar nu au ce este aceea politica adevarata.
  Nu exista nici un criteriu, in P.N.T.C.D., dupa care este ales un lider. Este ales cel care are gasca si bani si bineinteles care este verificat de Organizatia Comunista care i le pune la dispozitie.
  Acesta este adevarul , pentru cei care vor sa-l stie.

  Aurel Teodorescu
  Pitesti 31 ianuarie 2009.

 3. 22/01/2009 la 6:35 am

  Desi noi nu facem publicitate nimanui, echipa BZP va pastra postul dvs. Sa inteleg ca a aparut un nou ziar sau cotidian!?

 4. 21/01/2009 la 3:58 pm

  Dreptatea-Online cauta corespondenti, reporteri, redactori voluntari.

  Profilul candidatului

  – monitorizeaza agentiile de stiri pentru obtinerea de informatii necesare redactarii articolelor

  – stabileste, contacteaza si mentine legatura cu institutiile reprezentative si interlocutorii competenti care ii pot furniza informatiile necesare redactarii articolelor

  – colecteaza, verifica si prelucreaza informatiile obtinute

  – redacteaza materiale proprii, asigurand impartialitatea relatarii

  – propune variante de ilustrare pentru articole proprii

  – preda articolele cu respectarea termenelor stabilite

  – urmareste evolutiile ulterioare in problemele abordate

  – urmareste derularea evenimentelor din domeniul pe care il monitorizeaza

  – se informeaza permanent in legatura cu domeniul de care se ocupa

  http://www.dreptatea.ro/redactia/

 5. 20/01/2009 la 6:09 am

  Care partid isi va regasi identitatea cu siguranta va avea de castigat si nu in ultimul rand unitatea va fi cuvantul de baza. Cred ca sunt prea multe orgolii in PNTCD, din pacate poate.

 6. 19/01/2009 la 6:39 pm

  Eu sunt pt ca Victor Ciorbea sa preaia conducerea Pntcd si Milut si Sarbu sa inceteze circul si sa isi vada de treaba, pt ca asa nu duce nimic bun partidului, mai ales ca acuma sant semnale ca multi fosti membri PNTCD ar vrea sa revina din nou in PNTCD si sa lupte ciumei bolsevice , care s-a reunit sub stindardul lui Basescu.

 7. 16/01/2009 la 7:26 am

  @ioan ivan De acord cu mentiunile de mai sus, insa mandatul echipei Milut poate fi depus la Congres, si sa candideze din nou, pentru ca are aceasta libertate, Statutul nu ii interzice. Insa problema cred ca sunt banii, cine va finanta si va veni cu un plan bun si concret ( si nu promisiuni fara acoperire), va castiga. sa vedem care va fi oferta fiecaruia!? Mai ales acum cand este si aceasta criza financiara!?

 8. Ioan Ivan
  16/01/2009 la 5:59 am

  Milut a dovedit ca nu este o solutie pentru relansarea PNTCD-ului.

  Victor Ciorbea din punctul meu de vedere este un fel de Aurelian Pavelescu cu mai multa vechime in PNTCD, dar care a fost victima structurilor si poate chiar a PNTCD-ului.
  Nu are calitatile de leader pe care mi le-asi dori eu.

  Radu Sarbu este o persoana cu experienta politica (poate cel mai bun politician taranist) si care are calitati de leader. Problema dansului sunt potenţialele dosare reale, sau care se vor fabrica.

  Stratagema d-lui Milut care rezulta din materialul dvs. este ca daca se vor face alegeri uninominale, are sanse sa castige din nou presedentia partidului. Din punctul meu de vedere ar fi nedrept.
  Trebuie sa-si asume in totalitate esecul partidului si dansul si acolo unde este posibil si sustinatorii acestuia.

 9. 15/01/2009 la 7:26 am

  @marian. Foarte bine daca tu crezi ca este o solutie buna, dar are nevoie si de o echipa, nu crezi? cu o floare nu se face primavara.

  @balaceank. Din fericire, cine stie, istoria se repeta, poate asa se va intampla si cu PNTCD. Nevoie de oameni este clar, insa unii mai au si probleme cu „dosarele”.

 10. 14/01/2009 la 7:23 pm

  Pai,pe drumul acesta,e cel putin in moarte clinica.PNTCD are nevoie de oameni noi carora sa li se acorde incredere.In orice caz,spiritul PNTCD nu va muri niciodata!Istoria nu se scrie in perioada asta de seceta,asta e clar.

 11. marian
  14/01/2009 la 7:22 pm

  Victor Ciorbea este osolutie. Voi vota PNTCD.

 12. 14/01/2009 la 7:14 am

  Adevarat cu oamenii din pacate. Pe de alta parte trebuie vazut si care au fost motivele pentru care anumiti lideri au actionat in cadrul partidului si in afara acestuia!Cat despre moarte, ( asa cum zicea si Iuliu Maniu), nu cred ca PNTCD va muri.

 13. 13/01/2009 la 8:24 pm

  Ca fost membru PNTCD,ca si colegul meu,Manu,de altfel,va asigur ca nu 2 milioane de euro este suma investita de domnul Milut in PNTCD,desi e adevarat ca de la el au pornit majoritatea fondurilor bagate in partidul nostru simbol.PNTCD nu isi merita soarta,este rezultatul oamenilor care au fugit dupa ce toata lumea blama PNTCD-ul pentru situatia de criza creata dupa ce CDR-ul a fost la guvernare si a avut si Emil Constantinescu a fost presedinte.
  Victor Ciorbea este o solutie tardiva,desi prin eliminarea celorlalti ramane in carti,macar prin prisma bunelor intentii.Milut,Radu Sarbu…imi pare rau sa o spun,dar de Radu Sarbu imi este teama si afectiunea lui pt. PD-L,desi am spus si atunci cand am parasit partidul ca Milut si Pavelescu au condus PNTCD-ul in haos si au inlaturat tineretul in frunte cu fostul presedinte al TCD,Victor Ionescu dupa care au urmat membrii din toata tara cum ar fi fostul presedinte al PNTCD Buzau,Alex Tita si au ramas in functii importante cine a dorit…urata situatie!
  Nu lasati partidul sa moara!:-<

 14. 13/01/2009 la 6:40 pm

  @manuafk: Radu Sarbu!?Cel care are probleme cu justitia inca!Nu a mai aparut pe nicaieri. Are un proiect, dar are oameni. Si acum RS este Presedintele PNTCD, cei drept informal si are o echipa. Face ceva!

  @georghe: De acord. In privinta banilor poate sa aiba si justificari pentru ce a cheltuit ( cat era legal evident).Bine zis cu corabia, insa in PNTCD cred ca tocmai asta este problema, sunt prea multi care vor sa fie sefi si nimeni sa mai si munceasca. Cine stie?

 15. Gheorghe
  13/01/2009 la 5:19 pm

  Important este ce-si propune un partid sa faca pentru a se relansa, ce masuri sunt necesare, nu cine sa-l scoata din prapastie.
  Sa presupunem ca inca nu s-a nascut geniu care sa faca asta.

  H. Ibsen soune ca „o comunitate e ca o corabie; fiecare trebuie sa fie pregatit sa treaca la carma”.
  Se poate recurge la o conducere prin rotatie, la fiecare un an sau sase la luni.

  Mi-am pus intrebarea daca as fi intr-o comisie de selectie a unor candidati in functii de conducere cu ce criterii as opera.
  Raspunsul este urmatorul: as respinge pe toti cei care au solutii, si l-as alege pe cel care nu are soltii, dar isi propune sa organizeze un concurs cu premii, sau dezbateri in cazul politicii, pentru a depista solutia cea mai buna.

  In democratia politica aprobarea prin vot a decizilor importante, a celor strategice este decisiva. Sa ne gandim la o posibila alianta la guvernare.
  Liderii locali se gandesc la avantajele posturilor functionarilor de stat pe care le-ar putea gestiona in folos propriu sau pentru clientele, deci ei sunt in conflict de interese cu o astfel de decizie.

  In legatura cu banii pretinsi de Milut, el a fost in conflict de interese cu finantarea PNTCD, pentru ca era si finantator si beneficiar.
  Depinde pe ce a cheltuit banii. Daca i-a cheltui pe campanie de imagine, campania a fost una personala. Daca banii au fost consumati pentru amenajari de sedii trebuie vazut daca s-a facut prin licitatie si care-i pretul real al pietei.
  Milut trebuie sa dovedeasca sumele cheltuite si utilitatea lor.

 16. 13/01/2009 la 4:55 pm

  Sincer nu cred ca va plati nimeni suma de 2.000.000 de euro.Cred ca viitorul PNTCD sta in Radu Sarbu asta dupa ce vor reusi sa il inlature pe Milut din conducere

 17. 13/01/2009 la 1:57 pm

  @Gheorghe. Bun nu are stofa, atunci cine. Desigur cine se inhama sa traga o „caruta” asa veche!? Si cum ramane cu banii!?

 18. Gheorghe
  13/01/2009 la 1:49 pm

  Il consider cinstit pe Victor Ciorbea, dar nu are stofa de lider, nu are aptitudini manageriale, e un bun executant.
  A dovedit-o cu ANCD si cat a fost lider la PNTCD.

  PNTCD nu se lanseaza prin cooptarea unei personalitati.
  Ca sa se relanseze trebuie sa se deschida dialogului, sa-si faca un forum de dezbateri, sa iasa in mass-media cu idei nu cu lozinci.

  Cand spui ca „vom face curatenie” nu te crede nimeni pentru ca toti au spus-o. iar ei au fost la guvernare si nu au facut-o, daca spui si cum vrei sa faci curatenie atunci posibil sa convingi si sa ai credibilitate.

 19. bursazvonurilorpolitice
  13/01/2009 la 1:34 pm

  Asa am sa fac, am sa las comentariile libere. In ceea ce il priveste pe Victor Ciorbea, este o varianta, poate insa si Ion Caramitru. Acum depinde si de ce orientare o sa imprime spre PNL sau PD-L? Insa cine ii va da banii lui Milut?!

 20. Radovan
  13/01/2009 la 1:06 pm

  Va sfatuiesc sa luati exemplul Roxan(i)ei, si sa lasati comentariile libere, va face blogul mai interactiv si deci mai atractiv. Succes!

 21. Radovan
  13/01/2009 la 1:03 pm

  Milut simte ca pierde in justitie si incearca fel de fel de stratageme pentru a-si recupera banii cu un „mic” profit. Cu Ciorbea PNTCD ar putea sa revina in Parlament, si ar fi si cazul. PD-l se duce la vale si e nevoie de un partid care sa reprezinte Romania in Parlamentul European ca membru PPE.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: