Bogdan Olteanu si „Protectia pentru comunitatea gay din Romania”!

Poate va mai amintiti din Campania Electorala de la Alegerile Generale de anul trecut in Sectorul 1 intr-un Colegiu a Candidat si Bogdan Olteanu, pe atunci Presedinte al Camerei Deputatilor si lider PNL.

Pentru cei care nu stiu atunci a aparut un material electoral care se adresa comunitatii gay din Romania, si mai precis Bogdan Olteanu sprijinea aceasta comunitate intr-o anumita forma.

Se pare, pe surse ca aceasta campanie ar fi fost orchestrata chiar de catre staful de campanie al lui Bogdan Olteanu, chiar daca acesta a negat acest lucru. De ce!? pentru ca sa castige intr-o perioada cu publicitate electorala scumpa, voturi. Atat de la cei carora li se adresa materialul, cat si de la cei care nu agreeaza aceasta comunitate. De la primii caci a distribuit materialul de la ceilalti caci a negat ca materialul i-ar fi apartinut.

Ce parere aveti!?Stiti mai multe!

 1. 16/01/2009 la 7:28 am

  @ balaceank Cine stie ce o sa mai aflam mai incolo…

 2. 15/01/2009 la 8:15 pm

  Deci,nu,nu cred ca au fost voturile comunitatii de prea mult ajutor.:)

 3. 15/01/2009 la 7:22 am

  @BALACEANK. Nu stiu! Tocmai ca a luat doar cateva mii de voturi si a iesit pe locul trei, poate acele cateva voturi au contat de la „comunitate”. Politica are multe „fete”.

 4. 14/01/2009 la 7:28 pm

  Nu am de ce sa imi dau cu presupusul,faza cu sustinerea comunitatii gay poate fi reala sau nu,in orice caz,nu cred ca in zona pe care a candidat acesta se afla vreo insula a persoanelor gay,deci nu a fost ceva strict pt. campanie.Pun pariu ca Bogdan Olteanu nu are nimic cu comunitatea gay,ca orice persoana normala,in anumite limite,deci chiar daca nu a pornit de la el aceea campanie nu ar avea de ce sa se ascunda.Si scuze,frate,a luat scor mic,deci chiar nu a contat in economia voturilor,so,dosar clasificat.:)

 5. @ion
  14/01/2009 la 9:57 am

  Super tare ideea, daca a vut si efect, ma refer practic in voturi daca acesta lucru s-a vazut.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: