Prima pagină > politics, politica, pnl, psd, pdl, udmr, pntcd, prm, png-cd, guvern, deputati, senatori, ministri, prefecti, presedinti de partide, lideri politici, > Prima critica a lui Basescu fata de noul guvern, oare din cauza sumelor alocate din bugetele de stat pentru publicitate!?

Prima critica a lui Basescu fata de noul guvern, oare din cauza sumelor alocate din bugetele de stat pentru publicitate!?

Cativa prieteni de prin tot felul de structuri de stat, mi-au soptit o pasarica cum ca, sunt alocate fonduri destul de consistente pentru publicitatea respectivelor institutii ( surse spun ca sumele sunt intre 500.000 – 1,5 mil euro).

Asta da criza, dar probabil se doresc a fi alocati acesti bani tocmai pentru ca mass-media , cred cu cateva mici exceptii a pus tunurile pe actualul guvern, iar printr-o astfel de masura cu siguranta institutiile mass-media ar trece mai usor peste criza.

Banii de la buget exista intotdeauna, desi se platesc mai tarziu, se platesc, indiferent de cine guverneaza.

Cat priveste indicatiile lui T.B. cu privire la fondurile europene si la modul in care acestea pot fi atrase, este mult de munca, plus ca colo exista organisme externe de control,mai greu cu Capitolul publicitate.

Ati auzit si de alte sume!?

 1. Alina
  18/01/2009 la 4:23 pm

  Greu cu fondurile europene!? o sa vedem daca or sa fie in stare sa le atraga mai bine ca ceilalti.

 2. 16/01/2009 la 11:23 am

  @balaceank Nu sunt de acord cu tine si iti spun si de ce.

  1. Desi investitorii sunt cei pe care ii stim, posturile nu reactioneaza pro-guvern ( realitatea, antenele si ce mai au prin trusturi)
  Ex; Sinteza zilei, In gura Presei, Vorbe Grele si emisunile de la realitatea

  2. Singura opozitie este: PNL si societatea civila din care face parte si mass-media ( iar acum daca nu ar da in guvern nu ar face rating, daca il vor lauda nu vor mai vinde reclama deci, ajung la falimet).

  3. Celelalte canale sunt tabloide daca vrei sa le zici asa, adica dau ce se vinde, politica, mai putin.

  4. Pe internet nu sta bine mai nimeni pe politic din tara, decat cativa lideri si cam atat.

  5. Sunt multi care sunt in criza asa ca publicitatea de la stat este o sursa buna de venit.

 3. 16/01/2009 la 11:12 am

  „mass-media , cred cu cateva mici exceptii a pus tunurile pe actualul guvern”
  Doooamne!
  Guvernul acesta trebuia linsat de mass-media,trebuiau aratati la fata toti aceia care stiu ce a insemnat FSN,trebuia ca ziaristi,care se considera critici,sa aiba in fiecare zi pe prima pagina pana la caderea lui:FSN.
  Posturile TV de specialitate(Realitatea TV-Vantu\Basescu si Antele-Voiculescu) pt. a pastra aparentele incearca timid sa dezbata niste gafe imense ale Guvernului,in timp ce celelalte canale prefera sa prezinte stiri scurte despre masurile guvernului Basescu,pardon Boc.Ziarele sunt si ele multe din aceleasi trusturi si gandite de aceiasi oameni,si in afara de cele care se distribuie mocca,care printr-o minune nu apartin de Catavencu sau Intact,nici macar nu le pot deschide.Radioul nu intra in nici un calcul.Singurul loc unde inca mai exista libera exprimare este dragul nostru Internet,de care sper sa nu se atinga vreodata,desi si aici,PD-L-ul cel putin a dus o campanie online de invidiat si presupun ca peste o vreme va fi un punct important de desfasurat o campanie.
  So,mass-media reactioneaza dupa chipul si asemanarea investitorilor!

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: