„Primul lider PNL care pleaca din partid?!”

Zvonuri care vin dinspre Giurgiu spun ca actualul Primar PNL Lucian Iliescu este cu un picior in PD-L, conform surselor acesta negociaza cu liderii PD-L. Miza este cu atat mai mare cu cat PD-L Giurgiu sufera la capitolul filiala in Giurgiu si in judet, iar intrarea lui Lucian Iliescu in randul PD-L ar face ca filiale democrat-liberala sa creasca.

Lucrurile insa nu sunt asa de simple, deoarece Lucian Iliescu este Primar al Orasului Giurgiu ales pe listele PNL, iar daca va trece inPD-L acesta va pierde functia de Primar, insa cum a castigat si ultimele mandate de Primar probabil ar castiga din nou, chiar si ca membru PD-L.

Urmeaza sa dezbatem pe acest subiect.

 1. 21/01/2009 la 6:30 am

  @balaceank . Asa este insa in opozitie chiar iti trebuie fonduri pentru ca sa iti indeplinesti promisiunile fata de cetateni. Pe de alta parte nu ar fi nimic nou, migratia alesilor locali este ceva vechi la noi. Sunt curios cand parlamentarii or sa dea o lege prin care eii si-ar pierde mandatul daca ar pleca la alt partid. Probabil niciodata.

  @una_alta. Interesant zvonul, ne documentam si il punem in dezbatere. Daca stiti mai multe puteti posta aici sau trimite pe e-mail ca sa il propunem in dezbatere.

 2. una_alta
  20/01/2009 la 8:23 pm

  mai este unul care negocieaza
  in bacau
  tot de la pnl
  stavarache

 3. 20/01/2009 la 6:05 pm

  Au mai plecat diferiti „lideri” PNL spre PD-L in ultima vreme,mai mici sau mai mari,insa primarul din Giurgiu ar fi o pierdere pt. PNL,Giurgiu fiind unul din judetele liberale la ultimele alegeri.Totusi opozitia are si fata asta,doar cei puternici raman cand nu mai sunt fonduri,influenta,guvernare.Zboara liberalule,zboara.PD-L are fonduri.:)

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: