„Adevar sau provocare”?

Fondurile structural europene, o iluzie a actualei guernari!? Dupa unele surse se pare ca, tot anuntatul buget pe anul 2009 intarzie si din cauza faptului ca deocamdata nu se stie nimic daca anul acesta vom primi fondurile europene pentru anul in curs.

Ce legatura are? Actualul guvern mai in toate domeniile incearca sa promoveze ideea ca FSE trebuie sa fie o prioritate pt. toate institutiile. Foarte bine, insa dupa cum stim nu toate institutiile pot accesa acest fonduri, dar ce mai conteaza.

Asa dar este foarte posibil ca anul acesta aceste fonduri sa fie foarte putine sau mai deloc iar in acest context sa vezi criza atunci a guvernului. Nu mai pui si pregatirea personalului din aparatul de stat care ar trebui sa se faca profesionist, tocmai ca acestia sa stie sa scrie proiectele pentru a atrage fondurile.

Sa vedem atunci cine va plati politic? PSD? PDL? Sau intreaga alianta!?

 1. 26/01/2009 la 1:36 pm

  Este posibil, insa nu prea cred ca Severin ar fi in grafic. Cu Duvaz este destul de ciudat, dar daca tinem cont ca Geoana isi pierduse din sprijin, atunci este de inteles.

 2. Anonim
  26/01/2009 la 1:04 pm

  Severin, Oprea si Rus pregatesc un PSD mai mic

  Adrian Severin, Gabriel Oprea si Ioan Rus pregatesc formarea unui partid de centru-stanga, dupa razboaiele pierdute in interiorul PSD, potrivit Q Magazine. Mircea Geoana a simtit pericolul si l-a facut pe Bogdan Niculescu Duvaz (apropiat al lui Severin) purtator de cuvant al PSD. http://www.bogdan-apostolescu.blogspot.com/

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: