Castiga Tariceanu! last news

Surse sigure, ne-au spus ca lupta din interiorul PNL (desi pare una echilibrata), se inclina spre tabara lui Tariceanu care va castiga lupta in detrimentul  taberei lui Orban, in ceea ce priveste organizarea Congresului PNL, deci acesta va fi la anul si cel mai probabil Calin Popescu Tariceanu va fi candidatul PNL la Presedintia Romaniei.

 

  

 1. 03/02/2009 la 11:07 am

  @Riddick:Liberalii nu stiu cum sa iti explic au coloana vertebrala de vreo 134 de ani si istoria nu se opreste in vremurile lui Basescu si aliatii sai.Ludovic Orban este liberal inca de pe vremea PL’93 cand Patriciu si Tariceanu conduceau AT,deci e destul de pregatit sa conduca,Crin Antonescu de altfel ar fi destul de capabil de o astfel de responsabilitate,dar asta nu inseamna ca Tariceanu nu a condus partidul destul de bine si ca nu ar putea sa o faca in continuare inca 4 ani,acum depinde de cum se vor intelege cele doua tabere si vor atrage voturile filialelor.In caz ca nu esti la curent PNL-ul a refuzat sa guverneze in orice conditii alaturi de reprezentantii de drept ai Stangii,PSD sau reprezentantii de drept ai inconstantei si promisiunilor,PD-L.

 2. 03/02/2009 la 6:59 am

  Asta ramane de vazut!

 3. Riddick
  02/02/2009 la 5:34 pm

  Las’ ca-i bine, asa se duc la fund de tot, Zdranganici ce mai era cu capul pe umeri. Or sa ajunga precum liberalii ungari (SZDSZ) slugile Stangii, pe fata. S-au ras pe bot de voturile ultimilor naivi.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: