„Milut si Sarbu nu se inteleg”!?

Conform unor surse sigure, se pare ca Marian Milut si Radu Sarbu nu se inteleg asupra directiei pe care sa o ia PNTCD-ul, si aici un rol important il joaca Aurelian Pavelescu, fostul ( sau actualul prim-vicepresedinte al PNTCD), care doreste o fuziune cat mai rapida cu PNL. Mai ales si datorita faptului ca Marian Petre Milut nu mai este dipus sa plateasca cheltuielile la sediile PNTCD.

Desi Aurelian Pavelescu apare mai mereu la televizor, nimeni nu stie din partea cui apare, a PNL, a PNTCD si sunt multi care se tot intreaba, pe unde mai este!

Pe de alta partea aripa Radu Sarbu, ar dori sa continue prin forte proprii fara o eventuala fuziune cu PNL, insa cu posibilitatea unei aliante cu liberalii la alegerile care vor urma.

Cine stie ce va fi!

 1. 09/02/2009 la 6:19 am

  Ideea ca partidele au nevoie de oameni cu bani, duce la partide SRL-uri.
  Partidele au nevoie de oameni democrati si cu idei, pentru ca ideile aduc voturi.
  E adevarat ca PD-L are bani, si nu are idei ceea ce ar contrazice ideea de mai sus, dar intr-o lume politica a partidelor fara idei sigur, ca se impun partidele cu bani.

 2. bzp
  08/02/2009 la 7:24 pm

  Interesant scenariu, insa cu siguranta daca este nevoie de altcineva in PNTCD, atunci cu siguranta este nevoie si de oameni de imagine dar si de oameni cu bani, si bani pentru partid!

 3. 05/02/2009 la 12:31 pm

  Nu cred ca se punea problema unei fuzionari PNL-PNTCD.Desi as fi foarte bucuros sa se continue o colaborare a polului de centru-dreapta initiat acum un an de Tariceanu,Milut si Constantinescu,prin care cele trei partide conduse de acestia au candidat pe liste comune,Ap fuzionand chiar cu PNL,cele doua partide istorice nu pot fuziona.Sunt doua nuci prea tari,PNTCD-partid la baza conservator,crestin-democrat,PNL-liberal,plus ca nu cred ca in mana lu Pavelescu sta cheia.Radu Sarbu si Milut trebuie sa miste sau sa plece daca le pasa de faptul ca PNTCD nu mai exista in mintea electoratului.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: