Mesajele din Campaniile Electorale de anul acesta!

Circula unele zvonuri cum ca fiecare partid de pe scena politica romaneasca incepe sa lucreze la strategia de Campanie Electorala atat pentru Alegerile Europarlamentare cat si pentru Alegerile Prezidentiale.

Mai jos ne propunem sa va spunem cateva lucruri din culisele acestor pregatiri la cele trei partide mari PD-L.PSD si PNL.

1.PD-L – mesajele din campania electorala vor fi: schimbarea constitutiei, parlament unicameral, greaua mostenire, mesaje cu referire la afacerea sterling si la diferitele contracte incheiate pe timpul guvernarii tariceanu, nu in ultimul rand implicarea Presedintelui T.B.

2. PSD – atacuri la adresa pnl si pd-l cu mesajele ca eii doresc in continuare sa se tina de promisiuni, vezi: marirea pensiilor, marirea salariilor profesorilor,cei 25.000 de euro – or sa zica ca este vina pnl ca au lasat visteria goala iar de pd-l or sa zica ca eii ( adica psd) au vrut acest mariri, insa pd-l nu a dorit, iar Mircea Geoana Prezidentiabil.

3. PNL – atacuri la adresa actualului guvern psd-pd-l, vor arata ce bine se traia pe timpul guvernarii tariceanu, vor acuza promisiunile facute de psd si pd-l in campania electorala, Calin Popescu Tariceanu candidat la Presedintie.

Care ziceti ca or sa mai fie mesajele de anul acesta?

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: