Elena Basescu noul Presedinte al Tineretului din PD-L,posibil scenariu!?

Nu mai este nicio necunoscuta in faptul ca stim cu totii cine este Elena Basescu, fica Presedintelui si actualul Secretar General al Organizatiei de Tineret a PD-L. Recent, dupa ce probabil a refuzat asta daca i s-a propus vreo functie in cadrul noului guvern, a acceptat sa candideze la alegerile pentru Parlamentul European.

Cu siguranta multi va intrebati! a acceptat? sau s-a autopropus, oricum probabil „sfarsea” pe un loc eligibil in oricare din variantele de mai sus.

De ceva vreme insa circula un zvon, poate scenariile unora, cum ca Elena Basescu la urmatoarele Alegeri pentru Organziatia de Tineret a PD-L va candida la postul de Presedinte al organizatiei. Odata ce Monica Ridzi a ajuns Ministrul Tineretului si Sportului,calea este libera pentru Elena B.

Si mai interesant este ca daca aceasta candideaza si ajunge Presedinte, probabil va face parte si din Biroul Politic Central al PD-L.

Cine mai stie altceva!?

 1. bzp
  10/03/2009 la 7:06 am

  alexandru marin. Cine stie,poate chiar este!

 2. 09/03/2009 la 6:26 pm

  Nu ar fii nici o surpriza,oricum,e mare secretarita domnisoara.

 3. bzp
  07/03/2009 la 3:52 pm

  PATRICKdan@ Ai dreptate cu doamna Basescu, dar ce sa ii faci! Cocosul canta in casa sau ma rog in cazul de fata la Cotroceni. Oricum, cum iti asterni asa dormi,asa si cu d-soara!

 4. 06/03/2009 la 12:06 pm

  daca vrea fata lu’ tata , pot sa vorbeste cu cine cunoaste dibacia de a intelege doar cuvinte formate din consoane.
  probabil, nici in „unele ,momente de ecstaz” nu foloseste o, u sau a…
  in rest, mai penibil mi se pare Basexu, care nu vede aceste lucruri sesizate de orice om de bun simt si, dupa mine, isi sacrifica pana si fata, pe altarul politicii si al mentenantei sale ca si „locatar la Cotroceni” !
  elenei basescu, n-ai ce sa-i ceri. la fel, mamei care pare a fi o femeie deosebita ce nu poate sa ia decizii in acea familie. pare marginalizata desi, repet, doamna Basescu are o decenta si un bun simt cum rar poti vedea.
  nu stiu daca si voi ati observat acest fapt, legat de doamna Maria Basescu, ce spuneti ?
  bafta !

 5. bzp
  06/03/2009 la 10:35 am

  George Serban. Corect,insa acest copil este in politica si se vrea un lider,deci trebuie sa isi asume si acest rol. Pe de alta parte in PE poti vorbi si in romaneste caci ai translator si traduce in limba engleza si in celelalte limbi oficiale ale UE. Acum cum o vorbi in romaneste…

 6. 06/03/2009 la 9:58 am

  Mi-am propus sa nu ma las antrenat in subiecte care se refera la copii ai politicienilor. Nu renunt dar fac o observatie. Expedierea Elenei la PE poate urmari si faptul ca in limba engleza derapajele declinarilor si conjugarilor sunt mai putin vizibile.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: