Marian Petre Milut „vinde” PrefabModelu, urmeaza PNTCD!?

Zvonuri din zona taranista spun ca Presedintele PNTCD doreste sa vanda fabrica de prefabricate pe care o are la Modelu in Judetul Calarasi, oare urmeaza si PNTCD? si unde?

Noi avem doua variante!?

1. Lui Radu Sarbu, dar nu stim daca are suficienti bani sa il „cumpere”!

2. La PNL, acolo nu trebuie sa primeasca bani,probabil altceva!?

 1. bzp
  12/03/2009 la 8:51 am

  alexandru marin. 1. Emil Constantinescu a fost apropiat de CDR si mai mult de PNTCD. Nu stiu daca chiar a fost cel mai bun, stii vorba aia: „cel care are un ochi este rege in lumea orbilor”, cam asa si cu E.C.

 2. 11/03/2009 la 7:12 pm

  Emil Constantinescu a fost intotdeauna apropiat de PNL,dar nu a fost niciodata „in”.PNL a absorvit AP dupa ce fostul presedinte s-a retras din politica.Am avut onoarea sa il vad personal de 1 martie,dar am ramas fara cuvinte.A fost cel mai bun PRESEDINTE DE DUPA ’90,un presedinte pe care Romania poate ca nu l-a meritat dupa modul in care a fost recompensat.
  Stiam de o suta la un moment dat,acum o vreme.

 3. bzp
  11/03/2009 la 7:06 am

  alexandru marin@. 1. Mai precis 400 de oameni din cei 1200 de angajati de la Prefab. 2. Poate nu va fi Radu S. cel care va prelua partidul! In PNL, nu se stie niciodata, mai ales daca castiga CPT si mai este pe acolo si fostul Presedinte Constantinescu!Posibil sa reinventeze vreun club ca altceva!?

 4. 10/03/2009 la 2:25 pm

  Prefab Modelu a fost lovit de criza.Echipa de fotbal a fost scoasa din competitie,au fost dati afara o suta de oameni importanti pt. munca lui Milut.
  Radu Sarbu oricum va prelua PNT-CD,cand va intelege Milut ca nu are nimic de castigat de pe urma partidului si ca e un om politic slab.In PNL nu are ce sa obtina,doar nu o sa fie simplu membru,poate o fi bun de investitie.
  PNL nu are de ce sa absoarba PNT-CD si oricum cineva il va „reinventa” dupa o perioada,chiar fara istorie,vor incerca sa o urmeze.
  Deci,PNT-CD a fost cea mai proasta investitie a lui Milut ca asta a cautat.A castigat la imagine in cercurile in care se invarte nu in ochii alegatorilor,acolo unde nu exista.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: