De ce a castigat Crin Antonescu!?

Cu siguranta zilele acestea a curs in direct, in reluare si exclusivitate, asa cum ii place lui DDD sa zica cerneala pe bloguri, siteuri, etc; despre Congresul PNL.  Toate „sursele” si toti de prin „palate” precum si alti „strategi” au fost acolo! Am avut si noi informatiile noastre.

Nu am vrut sa ne bagam in acest joc, deoarece am vrut sa vedem cine ce scrie si cum , ca mai apoi sa mai venim si noi cu umilele noastre adaugiri-:).

S-a scris ca ba unii ba altii au oferit avantaje, ba chiar bani, ca Tariceanu oferea 1000 ron pe vot, ba ca, Crin s-a intalnit la un moment dat cu Dinu P. la un alt etaj. Nu mai zicem de poze, care au curs din toate „pozitiile”. Ba mai mult unii dintre cei care scriu stau la „masa” cu politicienii si mai apoi in urma discutiilor pe care le aud le transforma in stiri, etc;

Su cu toate acestea, de ce a castigat Crin si tabara lui?

Cheia, ca vrem ca nu vrem a fost la Patriciu, care a conditionat sprijinul pentru PNL in perioada urmatoare, in sensul ca  va mai sprijini PNL doar daca castiga Antonescu.  Nu in ultimul rand a contat faptul ca Orban a fost creierul si de fapt si el va conduce PNL.

Astea neau fost spuse de sursele noastre…!

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: