Breaking News: Magor Csibi de la europarlamentar si lider TNL la un simplu membru!

Dupa ce se afla abia pe locul 8 pe lista PNL la alegerile europarlamentare, loc care nu este considerat eligibil. Se pare ca si la Congresul TNL care urmeaza in wekend nu va avea un mai mare succes, mai mult de atat se pare ca nici nu si-a depus candidatura la vreo functie.

Deh, daca l-a sustinut pe Tariceanu! 😦

 1. bzp
  06/04/2009 la 6:21 am

  razvan. nu este asta cu faptul ca este ungur! echipa pe care a sutinut-o a pierdut si odata cu eii a pierdut si el!

 2. razvan
  03/04/2009 la 2:08 pm

  Oricum ne-am mirat cu totii cum a reusit un ungur sa ajunga asa de departe intr-un partid romanesc. Bine ca a fost tras pe linie moarta.

 3. bursazvonurilorpolitice
  03/04/2009 la 11:10 am

  Marius. Cred ca este dorit in continuare in PNL, mai ales ca partidul este in opozitie si este nevoie de fiecare membru!

 4. Marius
  03/04/2009 la 11:06 am

  Nici eu n-am zis ca va pleca. Doar mi-am pus intrebarea daca mai e dorit in PNL. Ca de tras a tras…

 5. bzp
  03/04/2009 la 10:44 am

  Marius. Am spus si mai jos, nici noi credem ca Magor isi va da demisia din PNL sau va fi dat afara din PNL, probabil va face un pas inapoi,ca intreaga echipa Tariceanu, dar „lucrand”!

 6. Marius
  03/04/2009 la 10:37 am

  Oare urmeaza sa fie dat afara si din partid? Chiar merita sa muncesti in politica. Munca te duce departe…

 7. bzp
  03/04/2009 la 10:33 am

  patrickdan. Pai au stiut majoritatea delegatilor si a celor din sala de la Congresul PNL ca Magor il sprijina pe Tariceanu , mai ales ca el a plecat de la cabinetul lui Olteanu, finul lui Calin!Nu a zis nimeni ca va pleca Magor din partid. In ceea ce priveste vocea lui in PNL si TNL o sa vedem cat de mult va mai fi auzita!De acord cu tine in cea ce priveste „subiectul Cioroianu”. Cu atacuri publice si frustrari personale nu ajungi nicaieri.

 8. 03/04/2009 la 10:25 am

  situatia e mai complicata dc nu e mai sus Magor pe listele pt PE, la fel si dc nu a candidat la o functie de conducere in TNL. nu se pot spune unele lucruri, tin de bucataria interna si nu e „fair”, indiferent in ce pozitie te aflii fata de chestiunea aceasta.

  fata de pozitia initiala, Magor a urcat putin, ajungand pe 8 dar, din ce stiu, se pare ca ar putea fi chiar pe 7. sa vedem, inca nu e sigura informatia.

  fata de Congresul de maine, pot spune doar ca exista un candidat la functia de Presedinte cu sansele cm mari de a castiga, impunandu-se din timp, avand un plus fata de altii.
  Magor va ramane in cadrul TNL o voce puternica, un tip charismatic si cu viitorul in fata.
  indiferent de unele motive, Magor nu va pleca din TNL si PNL.

  a facut-o insa, azi dimi, unul dintre cei mai slabi si penibili ministri ai PNL – Adrian Cioroianu, nemultumit ca nu a ajuns pe o pozitie eligibila. daca ar avea un dram de minte, Cioroianu si-ar baga-n nisip capul, pt cate gafe si pierderi de imagine cauzate PNL. Ar putea incerca in acelasi nisip, din zona in care a recomandat tiganilor sa fie deportati.

  pai cum sa fie in fata lui Magor, acest Cioroianu, cand Magor are rezultate reale in PE in timp ce „‘teletcualul lu’ peste” Cioroianu a fost cel mai slab si penibil reprezentant al diplomatiei romane, dupa 1989. NU se compara Cioroianu cu un A Severin, A Nastase sau M R Ungureanu.

 9. bzp
  03/04/2009 la 10:01 am

  Alexandru Marin. Poate nu a avut sustinere si de aceea nu a candidat! In ceea ce priveste locul 8, probabil cand o zbura porcul 🙂

 10. 03/04/2009 la 9:05 am

  Dupa cum spuneam acum o vreme,Florin Alexe va devenii liderul TNL.Iar pe Magor Csibi nu l-a oprit nimeni sa nu candideze pe o functie,alta decat aceea de presedinte.Iar locul 8 cu munca si optimism poate devenii un loc de europarlamentar.

 1. 03/04/2009 la 1:09 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: