Un nou sondaj marca PNL!

Astazi a aparut un nou sondaj facut de catre BCS, si comandat de: Marsh Copsey + Associates, o firma din State care a mai comandat sondaje in care PNL-ul sau candidatii lui erau foarte sus.

Legatura este una foarte simpla:

In bordul acestei firme, exista Dan Muresan ( despre care am mai scris), care este fiul fostului Ministru (celebru deja) Ioan Avram Muresan si care se ocupa de Europa, din partea firmei mai sus numite.

Tot, Dan Muresan, se pare, are legatura cu aducerea in Romania a celebrului Sam Patten, strategul PNL (inca), se pare ca si acesta a venit tot pe aceiasi filiera, adica adus de Muresan si propus lui Vlad Rosca, and co.

Treaba se face intre fosti taranisti, ca deh…!

 1. 27/07/2009 la 5:23 pm

  am pus blogul tau la blogroll la mine. te rog fa si tu acelasi lucru cu blogul meu http://myessayspace.blogspot.com

 2. 27/07/2009 la 5:57 am

  Roxana. Nimic, doar ca acum sunt si prin PNL si unii poate chiar incearca sa ajunga la „performanta” din PNTCD!

 3. 26/07/2009 la 7:01 am

  „9+1 sfaturi de anti-consultant pentru politicienii de pe la noi”

  1. Controlaţi-vă impulsul tălâmb de a avea o reacţie (publică) la orice. Uneori tăcerea e cel mai bun şi expresiv răspuns, iar în gălăgia bezmetică de pe scena noastră politico-mediatică, ea e chiar adesea binevenită. Stau jurnaliştii ciorchine la poarta sediului de partid presându-vă să daţi o declaraţie, un comentariu, o reacţie, un fâs, orice, ca să aibă ei ce transmite la ştiri? Aşa, şi? Să fie sănătoşi. Rezistaţi! “No comment” – e atât de simplu!
  Nu mai lăsaţi mass media (realitatea ei autohtonă, nu descrierea idealizată a termenului în dicţionar) să vă stabilească agenda. Faptul că lui Băsescu i-a mai crescut au ba un fir de păr e o non-ştire, indiferent de obstinaţia cu care încearcă ziariştii să vă inculce contrariul. Dacă nu credeţi, traduceţi în cifre absolute ratingul care vi se flutură pe la nas. Calculaţi cam câţi oameni mai urmăresc televiziunile de ştiri: voi înşivă, colegii de partid, mama, tata, copiii şi bunica, eventual un prieten/vecin, plus personalul instituţiilor al căror domeniu de activitate reclamă urmărirea, de nevoie şi în scârbă, a respectivelor emisiuni.

  2. (Conex punctului precedent) Dezvăţaţi-vă de slugărnicia asta rebarbativă faţă de mass media. E jenantă pentru voi at the end of the day şi, mai grav, e chiar contraproductivă. Să accepţi, ca regulă chiar, să fii sunat la 11 seara ca să participi la o emisiune TV la ora 10 dimineaţa în ziua următoare şi între timp subiectul emisiunii să ţi se mai şi modifice de 3 ori, e o idioţenie strategică şi o încurajare a lipsei de respect din partea jurnaliştilor, şi, subsecvent, din partea alegătorilor…

  Continuarea la http://www.apahideanu.ro

 4. 25/07/2009 la 10:43 pm

  Ce-ai, bre, cu ţărăniştii? 🙂

 5. bzp
  23/07/2009 la 10:18 am

  alexandru marin. sunt in stransa legatura, de psd nu are cum, sta prost in sondaj

 6. 22/07/2009 la 11:02 am

  comandat,scuze !

 7. 22/07/2009 la 11:01 am
 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: