Traian Basescu, nu mai candideaza!

Nu mai este o noutate, ca seful statului, este mai grav ca niciodata, atunci cand vine vorba de criza economica si de masurile pe care guvernul ar trebui sa le ia.

Oare, actualul guvern va tine cont de propunerile lui Traian Basescu? si va pune in aplicare in tocmai planul acestuia din urma.

Se contureaza pentru iarna un tablou alb plin cu mici puncte negre. Acelel mici punctulete vor fi probabil locurile unde se va mai munci. Cum va juca Traian Basescu piesa, cu masurile luate de guvern si cu afirmatiile acestuia publice fata de viitorii someri.

Cu cei de la Spiru Haret, fara diplome recunoscute!

Cu zeci de mii de bugetari someri, fara locuri de munca!

Cu iarna, cand oamenii vor trebui sa scoata mai multi bani din buzunare!

Cu miscarile sociale, preconizate pentru toamna si iarna!

Inca nu suntem siguri, dar se pare ca Traian Basescu nu va mai candida,  pentru ca stie foarte bine ca la anul criza va atinge apogeul si atunci risca ca impreuna cu PD-ul sa iasa mai mult decat sifonati, chiar divizati!

 1. 18/08/2009 la 5:03 am

  Codrin Scutaru. Nu se stie niciodata, ce se poate intampla!

  Marius Mina.Vom vedea daca este asa, deocamdata zvonuri! 🙂

 2. 14/08/2009 la 7:01 pm

  Inghitiorul de sabii de la Cotroceni si-a convocat staful de campanie la Scrovistea si a dat ordinul de lupta. Nu s-a stabilit inca managerul de campanie dar motorul a fost pornit, Basescu se pregateste de turnir. S-a reactivat guerilla internatutilor PD-L care lucrează full-time pentru Băsescu. Au fost contactate firmele de panotaj stradal pentru contractarea spatiilor de publicitate in perioada octombrie-noiembrie, inclusiv firma care se va ocupa de propaganda electorala prin mass media

 3. 14/08/2009 la 9:18 am

  Cred ca un titlu corect ar fi fost: Traian Basescu nu mai candideaza! Nu de alta dar nu se pune virgula intre subiect si predicat, nici macar la misto.
  In rest, da, e posibil sa nu mai candideze insa daca ar face un pas inapoi, pasul s-ar inzeci in plan politic. Eu cred ca in politica trebuie sa mergi linear inainte altfel risti sa iesi de tot, vezi Constantinescu.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: