Sorin Oprescu intra in turul II!

Am auzit si noi ca si dumneavoastra ultimele noutati in materie de Sorin Oprescu. Faptul ca se joaca cu candidatura, nimic nou!

Nou poate fi insa faptul ca, consilierii lui aia cati i-au mai ramas si ceva oameni de afacere l-ar dori candidat pentru anumite interese.

Plecand de la aceste premise ar putea intra in cursa pe ultima suta de metri.

Mai nou se pare ca au aparut ceva sondaje interne pe la toate partidele care l-ar credita pe Sorin Oprescu cu 7-8%, in conditiile in care el deocamdata nu candideaza. Cheia insa nu sta in aceste procente ci in cei nehotarati care sunt peste 40%, iar cam 30% dintre acestia ar merge la vot si ar vota Oprescu, daca acesta ar candida.

Pe langa acest lucru, se pare ca pe langa unii din PSD care l-ar sustine indirect, se pare ca si unii din PNL ar face acelasi lucru.

 1. Marcel Ghilinta
  04/09/2009 la 6:44 pm

  sunt tare curios daca ,chiar are ,asa cum declara ,dosarul de la securitate al lui Basescu,pentru ca asta ar naste o intrebare :”de unde „cu citeva raspunsuri plauzibile:
  1 De la un” fost” ,operat de dr Oprescu,ca recunostinta pentru serviciul medical prestat
  2 L-a gasit in cutia postala ,de la un „binevoitor”
  3 sau printre alte tratate de specialitate in medicina (transformarea unui om sub greutatea puterii politice dintr-un om normal intr-un „atoatestiutor si atotputernic”,bine termenul medical era altul)
  Sau ,daca nu-l are ,a fost doar semnalul pentru incolonare in spatele lui

 2. vladrosca
  04/09/2009 la 4:59 pm

  Cu tot cu semnul exclamarii (din titlul postarii) cred ca Oprescu are sa mearga direct in turul III.

 3. Marcel Ghilinta
  01/09/2009 la 7:31 pm

  Sorin Oprescu va incurca multe proiecte si planuri ale candidatilor actuali.
  Intrebarea este cine-l va sustine din umbra si daca intra pentru ca Basescu sa iasa sau intra sa-l incurce pe Geoana si daca va ajunge in turul 2 sa atraga si voturile celorlalti candidati,lucru pe care Geoana nu va reusi nicicum,atata timp cit este asociat PSDului.Electoratul lui Antonescu nu va vota cu Geoana si din pacate pentru el nici macar tot electoratul PSD nu-l va vota in turul 2 daca intra cu Basescu sau Oprescu.
  Jocurile tot tata Ilici le va face

 4. 31/08/2009 la 4:14 pm

  hai sa fim seriosi : ce oameni o sa-si puna in SV doctoru’ ? si, la tara, stim in ce hal se fura, fara nici o jena !
  o sa rupa ceva voturi in Bucale, mira-m-as, ca nu vad ce a facut, concret .. dar in restul tarii, cine a auzit de el la Cuca Macaii, Plescoi sau Urlati ?
  Si, chiar in mici orase de provincie, cine-l voteaza ? Sau, care cumva, PSD si PNL o sa dea ordin, pe sistemul PDL-EBa, sa voteze 100 ed voturi pe sectie pt Oprescu…
  Hai, sa fim seriosi, el intra doar sa rupa niscaiva voturi de pe undeva, din partile esentiale, dupa mine ! Ilici il va folosi pt ce vrea el, sa pice Geoana din sefia PSD. Oricum, in orice situatie, din toamna, Geoana, nu va mai fii pres PSD !

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: