PNTCD-Update!

Sambata  are loc Congresul aripii Milut din PNTCD, se pare la Palatul Parlamentului, incepand cu ora 11.00, la Sala Rosseti sau Cuza.

Aripa Sarbu amana Congresul pana pe la sfarsitul lunii septembrie, si din motive financiare. 

Sustinerea lui Traian Basescu se pare ca este decisa in tabara Milut. Apare o singura intrebare! Sarbu si cei din tabara lui il vor sustine si eii pe T. Basescu?

Mutarea lui Milut, vine pentru a castiga procesul dintre acesta si Sarbu dar si in urma presiunilor facute de cei de la PPE, care doresc sa dea afara PNTCD din acest for, deoarece nu mai sunt in Parlament de 9 ani.

In aceste conditii este de asteptat, ca cele doua tabere pro Traian Basescu sa se bata mai mult pentru sustinerea acestuia in campanie.

Ne intrebam oare ce vor face cei din ambele tabere care il sustin pe Crin Antonescu si PNL, se vor impaca si vor face front comun? sau se vor inscrie in PNL?

Si ce va face liantul Aurelian Pavelescu in aceasta situatie, stiut fiind faptul ca aceste face legatura dintre Milut si liberali?

 1. 14/09/2009 la 8:56 pm

  Sincer, functional mai exista PNT? A devenit deja nesemnificativ .. asa incat horarea de al sprijini pe Basescu nu va avea rezultate concrete. Nu cred ca un taranist adevarat va vota vreodata pe Basescu … restul e mascarada si atat. Antonescu nu cred ca pierdut ceva … a fost prezent din respect fata de istoria partidului … Pacat de PNT … asa se scrie istoria …

 2. Marcel Ghilinta
  10/09/2009 la 4:41 pm

  Orice propunere de fuziune ,indiferent din partea carui partid vine este o jignire pentru taranisti.
  Sunt de acord ca avem mai multe afinitati cu PNLul cu toate ca doctrinar,teoretic , suntem in aceiasi constructie europeana cu PDLul .
  PNLul sa-si regandeasca pozitia fata de PNTcd si pot avea in taranisti un sprijin de nadejde.Orice propunere de fuziune va fi doar un motiv de respingere a electoratului PNTcd , faceti o analiza a voturilo aduse pe liste comune (nu prea multe parerea mea tocmai ca s-a dat impresia acestei fuziuni )cu voturile pe care le v-a obtine Dl Antonescu daca-si va manifesta o parere publica pro unionistii din PNTcd .
  Vom trai si vom vedea,in plus electoratul suplimentar accesat de PNL in campania la parlamentare trebuie sa vina de undeva.
  Daca se face o analiza corecta se poate vedea de unde provine acel electorat in plus fata de cel captiv PNLului.
  Ideea unei fuziuni cu PDLul v-a indeparta si mai mult electoratul taranist de Basescu ,numai ca nu este sigur ca se v-a indrepta spre PNL.

 3. vladrosca
  10/09/2009 la 3:21 pm

  Domnule Tita istoria intrarii domnului Milut in PNTCD este una complicata din cate am inteles, pentru ca personal nu am avut ceva de-a face cu ea.
  Opinia mea este insa ca daca se va pune totusi, vreodata, cu seriozitate, in discutie fuziunea PNTCD cu o alta formatiune politica atunci PNL-ul reprezinta singura optiune acceptabila din perspectiva istorica si viabila d.p.d.v. doctrinar, oricare alta varianta reprezentand doar un paravan politicianist care sa mascheze interese individuale sau de grup promovate de persoane fara legatura „de suflet” cu acest partid !

 4. 10/09/2009 la 1:41 pm

  @vladrosca
  Da, domnule Vlad Roşca, adevărat grăiţi. Însă aş îndrăzni cu această ocazie să vă aduc aminte de sprijinul pe care i l-aţi dat domnului Miluţ la alegerile parlamentare, în încercarea lui de a distruge PNŢCD.
  Ce vă deranjează de fapt? Că se prefigurează o înghiţire – cu tot cu penele de pe aripi – a PNŢCD de către PD-L, sau că nu PNL este cel care înghite PNŢCD-ul?

 5. Marcel Ghilinta
  10/09/2009 la 1:25 pm

  Am avertizat asupra fenomenului cu sustinerea lui Basescu inca de cind discutam pe acest blog despre unificarea PNTcd ,tocmai de aceea sugeram o discutie cu cei doi lideri ,tocmai pentru a cantracara aceasta actiune ,care era doar gandita de Milut suparat pe liberali ca nu-i baga in seama.
  Chestia cu PPE ul care doreste sa scoata PNTcdul e oo gogorita aruncata aiurea ,poate ca la PPE au aparut nemultumiri cu privire la reprezentantii PDL nu de PNTCD si tocmai de asta emisarii lui Basescu au inceput sa-l bage in seama pe Milut ,pentru a incerca o fuziune sa se legitimeze si ei in fata Europei ca si continuatori ai liniei politice a PNTCDului.Pentru ca nu degeaba au aparut zvonuri in aripa Milut privind eventuala cooptare a liderilor PNTcd la guvernare.
  Cine are urechi de auzit sa auda.

 6. vladrosca
  10/09/2009 la 1:12 pm

  Adevaratii taranisti nu vor vota niciodata cu basescul sau cu oricare alt personaj asemanator lui indiferent ce ar promite Milut sau oricine altcineva !

 7. Marcel Ghilinta
  10/09/2009 la 12:16 pm

  Cei care il sustin pe Crin Antonescu sunt fermi in decizia lor .Indiferent care sunt rezultatele si deciziile congresului vor vota cu constiinta nu conform unor decizii impuse de oameni de la centru.
  Nu promisiunile ci militantismul conteaza.
  Nu cred ca aceia care sunt impotriva lui Milut sa se inscrie la liberali,pentru ca tocmai aceia sunt pentru pastrarea identitatii partidului in conformitate cu doctrina si istoria sa.
  Sustinatorii lui Milut sunt mai dispusi in schimbul a diverse favoruri sa treaca la orice partid care le poate garanta o anumita pozitie .
  Trebuie facuta distinctia intre cele doua tabere astfel:
  Idealistii lui Radu Sarbu ,habar nam citi mai sunt ,cei care sustin fiinta PNTcdului si oportunistii lui Milut ,cei care ademeniti cu zaharelul ar fi in stare sa vinda partidul cu totul numai sa prinda o fonctie sau ceva acolo.
  Asta este si ideea pentru care se militeaza in vederea unei apropieri,dea domnu sa nu fie fuziune cu PDLul.

 8. 10/09/2009 la 8:59 am

  Sunt foarte puţine şanse ca adevăratul PNŢCD să îl susţină pe Traian Băsescu la prezidenţialele din 22 noiembrie. Sunt însă la fel de sigur că Partida Miluţ îşi va oferi tot sprijinul, doar-doar va câştiga miluţul un proces pe care are toate şansele să îl piardă.

 9. 10/09/2009 la 8:38 am

  Internautul. Daca ai mai multe detalii, le asteptam pe e-mail: bursazvonurilorpolitice@gmail.com

 10. Internautul
  10/09/2009 la 8:20 am

  dar de Dan Mihalache, sepepistul de la PNL de ce nu scrii? Stiai ca a lucrat in servicii si de acolor i l-a recomandat Priboi lui Nastase ?

 1. 10/09/2009 la 2:50 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: